+31- 627232311 info@jimkejoling.nl
Selecteer een pagina

Sprekend Portret

Laat jouw portret spreken

Voor haar website had Marieke Pompen als stemacteur nieuwe foto’s nodig. Een fijne fotoshoot waarbij we ontspanne opzoek gingen naar sprekende beelden

Fotografie: Beeldbank
opdrachtgever: GEMstem 

Resultaat

“Het is een mooie mix geworden van algemene beelden en foto's die ik specifiek kan gebruiken voor mijn activiteiten als stemacteur en theatermaker.”

                 
Een week geleden stond ik toch wel een beetje zenuwachtig op. Jimke zou foto’s van me komen maken en dat vond ik best spannend. Meer dan eens is me al verteld dat ik het beter doe op bewegend dan op stilstaand beeld dus ik ging uit van een ongemakkelijke ochtend. Tegen al mijn verwachtingen in werd het een heel gezellige shoot waarin we van alles uitgeprobeerd hebben en ik me daardoor steeds meer ging ontspannen. Vandaag kreeg ik het resultaat binnen en er zijn meer dan genoeg foto’s om uit te kiezen voor mijn websites en andere communicatiemiddelen. Het is een mooie mix geworden van algemene beelden en foto’s die ik specifiek kan gebruiken voor mijn activiteiten als stemacteur en theatermaker. Dankjewel Jimke, ik ben heel blij met mijn ZZPbeeldbank!  

Marieke Pompen
gem Theater